Home

Direct bestellen

Bestel razendsnel met onze inOne bestelbox. Hier vindt u ons complete assortiment, uw persoonlijke bestellijst en alle nodige productinformatie.

Home

Weekaanbiedingen

Banaan sjalotten verleiden met hun zachte zoetheid, terwijl gele en rode uien diepgang geven aan je creaties. Combineer ze in romige soepen, stoofgerechten of probeer fermentatie: creëer een eigen twist met pittige uienpickles. Jouw wintermenu, onweerstaanbaar en uniek. Deze week verrassend voordelig! Bekijk hier onze weekaanbiedingen

Magazine
Ons lente magazine is uit!
In deze editie van ons magazine laten we zien dat door verduurzaming je met sla niet altijd afhankelijk meer bent van het seizoen. Daarnaast zijn we afgereisd naar Rosmalen en heeft Wayne ons laten proeven van hun bloemkool-favoriet. En dacht je: wat in het vat zit, verzuurt niet? Bij Basic Theory Ferments zeker wel! Laat je meenemen naar de lente met een overzicht van friskleurige groente en smaakvolle inspiratie.
Fermenteren
Fermenteren kun je leren
Fermenteren. Wat is het? Hoe pak je het aan? Welke groente zijn geschikt voor fermantatie? Hoe te verwerken in een gerecht? Fermenteren kun je leren. We geven je in een notendop de informatie om je op weg te helpen.
Uitnodiging
Persoonlijke rondleiding
Heeft u als foodprofessional altijd al eens willen weten hoe wij werken?
Smaakvol en kruidig
Indiase keuken
De Indiase keuken is verrassend veelzijdig. Wij laten je kennis maken met een aantal traditionele Indiase gerechten.
Op bezoek
Nieuw Schaijk
Nieuw Schaijk, een plek waar mensen al sinds 1927 genieten van gastvrijheid, beleving en heerlijk eten. Ze heropende begin 2024 onder leiding van Johan Tielemans en zijn partner. Samen met een team vol enthousiastelingen streven ze ernaar om blijvende herinneringen te maken in de vorm van een heerlijk diner of lunch in het restaurant, een inspirerende vergadering of bijeenkomst, of een onvergetelijk feest. Een fijne plek waar je alles onder één dak vindt, het goede van toen in een jasje van nu!
Foodfotografie
8 tips voor top foodfoto's
Wist je dat 75% van de horecabezoekers hun keuze laat beïnvloeden door social media? Het is daarom extra belangrijk dat deze eerste indruk positief is. Maar hoe maak je nu een goede foto? Om hier antwoord op te geven schreven we in samenwerking met fotograaf Jill van den Brand, acht essentiële tips voor horecafotografie. Lees de tips online in ons magazine.
Op bezoek
LOTS
Voor het magazine gingen we in gesprek met eigenaresse Britt Vissers over haar drive, menukaart en de toekomst. Benieuwd naar het hele artikel? Bekijk het in ons magazine!
Afdeling orderpick
Achter de schermen bij de afdeling orderpick
Vanaf half 6 staat het orderpickteam van Heerkens paraat om alle bestellingen te verzamelen. Het doel: bestellingen zo snel mogelijk, correct en van goede kwaliteit in de juiste bus krijgen. Voor het magazine gingen wij langs op de afdeling orderpick. Benieuwd naar het hele verhaal?
Op bezoek
Frank van den Broek
Voor het zomermagazine gingen wij op bezoek bij van den Broek Kleinfruit in Heeswijk Dinther. Hier worden er bramen, frambozen en rode bessen geteeld. Voor Frank is het meer dan alleen fruit telen; het is een manier om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Benieuwd naar het hele verhaal?

© Copyright Heerkens Groente en Fruit 2025

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, volg onze facebookpagina