Vanuit de moderne slagerij leveren wij vlees en vlees-gerelateerde producten op maat. Dit betekent dat wij handelen naar wens van onze klant. Jij beslist waar, wanneer, hoeveel en hoe het verpakt dient te woren. Daarnaast bepaal jij zelf of en hoe het vlees gekruid en gemarineerd mag worden. Door onze moderne en volledig uitgeruste werkruimten zijn wij in staat de meest verrassende en exclusieve artikelen te maken.
Varkensvlees | Ons varkensvlees is afkomstig van geselecterede boerderijen waarvan we zeker weten dat de varkens een goed leven hebben gehad. Onder andere het Dudoc varken van de Brabantse HeydeHoeve is een uniek stuk vlees van Nederlandse bodem. Het menu van deze varkens bestaat uit granen die zoveel mogelijk in de omgeving worden geoogst. Daarnaast wordt het voer aangevuld met brijvoer. Een zeer smaakvol voer met o.a. wei van kaas, aardappelstoomschillen en bierborstel.
Rundvlees | Trots zijn wij op het vlees van Limousin Culinar, Meisterfrisch en Beef Culinar. Deze bijzondere Duitse en Argentijnse vleesrassen zijn uniek in zijn soort en garanderen de hoogste kwaliteit in vlees. Daarnaast kun je ook kiezen uit een breed assortiment Angus en grainfed rundvlees.
Gevolgelte | Naast onze kakelverse kipproducten, luxe Franse specialiteiten en eerste klas wild verzorgen wij ook al deze producten naar wens. Dat wil zeggen dat wij in eigen productie spiezen maken, producten kruiden, marineren, paneren en sous-vide bereiden. Dit doen wij volgens eigen receptuur maar kunnen natuurlijk ook met jouw culinaire inbreng aan de slag.
Meer weten? Neem contact op met één van vlees specialisten van Chefs Culinar
Ben Janssen - Specialist vers vlees Chefs Culinar | T. 06 48 10 47 70 | E. ben.janssen@chefsculinar.nl
Michiel Slootweg - Specialist vlees Chefs Culinar | T. 06 52 54 71 99 | E. michiel.slootweg@chefsculinar.nl
Guus Duenk - Specialist vlees & vis Chefs Culinar | T. 06 55 26 12 25 | E. guus.duenk@chefsculinar.nl
De spiksplinternieuwe en hypermoderne visafdeling van Chefs Culinar is op november 2021 geopend. Chefs Culinar levert verse vis van hoogwaardige kwaliteit. De verse vis, visproducten, schaaldieren en schelpdieren worden dagelijks vers en diepgevroren geleverd vanuit diverse afslagen, waaronder IJmuiden, Stellendam, Urk, Scheveningen en Yerseke. Van zeetong tot king crab-poten, van tonijnsashimi tot rivierkreeft, van Gillardeau oesters tot kaviaar, van vongole tot zeewier, van Hollandse garnalenkroketten tot dorade en van inktvis(inkt) tot tonijnsalade. Ons verse vis assortiment is afhankelijk van het seizoen, want vissen uit het seizoen stralen meer en zijn vol en glanzend!
Meer weten? Neem contact op met één van de vlees specialisten van Chefs Culinar.
Guus Duenk - Specialist vlees & vis Chefs Culinar | T. 06 55 26 12 25 | E. guus.duenk@chefsculinar.nl
Ben Janssen - Specialist vers vlees & vis Chefs Culinar | T. 06 48 10 47 70 | E. ben.janssen@chefsculinar.nl
Michiel Slootweg - Specialist vlees & vis Chefs Culinar | T. 06 52 54 71 99 | E. michiel.slootweg@chefsculinar.nl
Al ruim 20 jaar lang levert Heerkens Vers het lekkerste groente en fruit. Aan restaurants, lunchrooms, cateraars en meer. Van eetcafés tot sterrenrestaurants en van snackbars tot bistro’s. Stuk voor stuk foodprofessionals die de voorkeur geven aan verser dan vers en de allerbeste kwaliteit groente en fruit.
In ons assortiment hebben we meer dan 1.000 verschillende producten. Van paddenstoelen tot exotisch fruit en van cressen tot zeegroenten. En daar komen nog altijd nieuwe groenten- en fruitsoorten bij. Wat je vers haalt is lekker, dat is onze stelregel. Wij stimuleren daarom het eten en verwerken van seizoensproducten. Volop beschikbaar, lekkerder van smaak, gunstiger in prijs en ook nog eens beter voor het milieu.
Wij helpen graag in de voorbewerking zoals het wassen, snijden, portioneren en verpakken. Dit kunnen we garanderen dankzij onze hypermoderne machines en een betrokken team van medewerkers die elke groente- en fruitbestelling met zorg en snelheid verwerken, verpakken en uitleveren. Elke dag weer.
Benieuwd hoe we dat doen? Kom eens een kijkje nemen. Bel of mail ons, een afspraak is zo gemaakt!
Gert-Jan Heerkens
Heerkens Groente & Fruit | T. 0412 611 383 | E. info@heerkensvers.nl