De Roseval aardappel is een culinaire aardappel met een volle romige smaak. Deze rode vastkokende aardappel is perfect om in de schil te bakken, frituren of te grillen. Heerlijk met verse kruiden zoals rozemarijn. Maar ook ideaal om te verwerken in salades.
De Nicola aardappel heeft een gele, gladde schil. Nicola is een zeer vastkokende en stevige aardappel en is lichtzoet van smaak. Deze aardappel is uitermate geschikt om te koken en te bakken.
Bonken zijn extra grote aardappelen. Door de omvang ook een ideale aardappel om verse friet van te maken. De aardappel is vrij vastkokend en licht kruimig.
De zoete aardappel is kruimig en zoet van smaak. Zoete aardappel is een groente, en hoort eigenlijk niet tot de aardappelfamilie. Een andere benaming voor de zoete aardappel is bataat. Zoete aardappelen worden veel gegeten in de Surinaamse en Amerikaanse keuken. Heerlijk om te bakken, koken, poffen of puree van te maken. En door zijn oranje verschijning ook erg decoratief.
Bekijk hier ons complete assortiment aardappelen >
De Laura aardappel heeft een volle smaak en valt bij het koken niet uit elkaar en is ideaal om te bakken, uit de oven of om te verwerken in salades. De schil is rood en heeft diepgeel vruchtvlees.
De Chinese truffel aardappel is een ras voor echte fijnproevers. Een echte eyecatcher door zijn zwart/paarse verschijning. Het vruchtvlees is prachtig paars van kleur, de truffelaardappel dankt zijn naam aan de sterke overeenkomsten die de aardappel heeft met de (zwarte) truffel. De aardappel is vastkokend en heeft een hoge decoratieve waarde!
De Santé aardappel is ietswat kruimig en valt tijdens het koken iets uiteen. Onder andere geschikt om te koken, poffen en te pureren. Ook ideaal voor stamppotten en ovenschotels.
De naam zegt het eigenlijk al, dit is dé ideale aardappel om te grillen.