![](https://www.heerkensvers.nl/sites/heerkens.nl/files/styles/tekstpagina_foto/public/fotos/202002/Auberge%20de%20Veste%20Logo%20website.png?itok=dGVEoUJN)
"Bij Auberge de Veste willen we onze gasten verrassen met seizoensgebonden producten en gedurfde combinaties op een hoog niveau." Zowel eigenaar Ruben Coonen als chef-kok Ritchie Jansen maken graag gebruik van het kwalitatief goede assortiment van Heerkens Vers. "Bovendien is de service altijd goed. We hoeven maar te bellen en het wordt geregeld."
Auberge de Veste is gevestigd in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Kenmerkend is het verrassingsmenu vanaf 39 euro met bijpassende wijnen. Ook dit jaar is Auberge de Veste bekroond met een felbegeerde Bib Gourmand.
Auberge de Veste, Uilenburg 2 te s-Hertogenbosch'.
![](https://www.heerkensvers.nl/sites/heerkens.nl/files/styles/tekstpagina_foto/public/fotos/202002/Auberge%20de%20veste%204.jpg?itok=aWbVgiSR)
Ingrediënten sorbet:
- 500 ml blauwe bessen coulis
- 250 ml suikerwater
- 25 gram citroensap
- 1 blaadje gelatine
Bereiding sorbet:
- Week de gelatine in koud water.
- Breng het suikerwater aan de kook en los hierin de gelatine op.
- Voeg blauwe bessen coulis en citroensap toe.
- Laat het mengsel afkoelen in de koelkast.
- Draai het mengsel in de sorbetiére tot het de juiste structuur heeft.
![](https://www.heerkensvers.nl/sites/heerkens.nl/files/styles/tekstpagina_foto/public/fotos/202002/Auberge%20de%20veste%202.jpg?itok=Ovkd8W7M)
Ingrediënten dessert:
- Blondie (brownie recept met witte chocolade. De lavendel wordt tijdens de bereiding met de chocolade en boter meegesmolten. Voeg de macadamia noten als laatste toe.)
- Crumble van viooltjes
- Blauwe bessen sorbet
- Gemarineerde (in yuzu) granaatappel
- Créme van yuzu
- Gekarameliseerde witte chocolade
Bereiding gerecht:
- Zorg dat de blondie op kamertemperatuur is.
- Steek uit de blondie een hartvorm en leg op het bord.
- Leg daarnaast een halve lepel van de crumble.
- Verdeel de yuzu créme en gemarineerde granaatappel over het bord.
- Verdeel de gekarmameliseerde witte chocolade op de blondie.
- Schep als laatste de sorbet bovenop de crumble
- Eet smakelijk!